Zorg voor je baard met het nieuwe BarberClub gamma.

Zorg voor je baard met het nieuwe BarberClub gamma.

Het allereerste verzorgingsgamma met essentiële cederhoutolie, speciaal voor en door mannen met baarden

Baarden zijn weer helemaal in! Lang of kort, maakt niet uit ... een baard staat voor mannelijkheid. En mannen die de laatste trends volgen, die weten dat.

Barber Club biedt mannen het allereerste volledige gamma voor de dagelijkse verzorging van hun baard. De producten zijn ontwikkeld op basis van de ervaring van barbiers en uiteraard ... de expertise van L’OREAL PARIS.

Organische essentiële cederhoutolie

De grote troef van alle Barber Club-producten? De essentiële cederhoutolie. De ceder staat bekend als een van de meest robuuste boomsoorten door zijn ijzersterke schors waaruit essentiële olie wordt gehaald.

Cederhoutolie versterkt en maakt zacht. Ze voedt het gezicht, zorgt voor een vollere baard en kalmeert irritaties.

Laat je snor groeien in Movember

Movember Foundation Charity is de eerste wereldwijde organisatie die geld inzamelt en sensibiliseringscampagnes voor het grote publiek organiseert in het teken van typisch mannelijke ziekten, zoals prostaatkanker.

Sinds 2003 kan elke man dit goede doel zijn steun betuigen door in de maand november een snor te laten groeien. In het begin van de maand scheren de deelnemende mannen zich glad en dan laten ze de hele maand november alleen hun snor groeien. Tot op heden gingen meer dan vijf miljoen mannen deze uitdaging aan met als resultaat een opbrengst van ruim 176 miljoen dollar. Ga jij ook voor een stevige snor?

ceder
ceder

Steun
« Movember »

Neem deze novembermaand deel aan Movember en laat je snor maar eens stevig groeien ... Zo steun je meteen dit goede doel dat zich inzet voor een betere gezondheid van mannen over de hele wereld.